022-224500
078-804500
 

RO           RU

 
HOME
 
ZI-NOAPTE
 
RULOU
 
PRETURILE 
 
VERTICALE
 
ORIZONTALEЗИ
 
PLASA DE TANTARI
 
CONTACT
 
 
JALUZELE ORIZONTALE
 

Jaluzele orizontale clasice 25 mm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt cu adevărat clasice în genul lor - jaluzele orizontale universale de sistemul SELT 25 mm. Acest model permite dirijarea lentă a intensității fluxului de lumină natural. Pentru a atinge nivelul de iluminare necesar, este suficient să rotim axul care modifică poziția orizontală a lamelelor. Cu jaluzelele orizontale de sistemul SELT putem doza fin cantitatea de lumină din spațiu.
 
Jaluzelele se ridică și se coboară cu ajutorul unui șnur care poate fi fixat la orice înălțime. Pentru comoditatea utilizatorilor de jaluzele orizontale de sistemul SELT, este prevăzută posibilitatea de amplasare a șnurului de dirijare și a axului rotativ, atât din partea dreaptă în raport cu articolul, cât și din stânga.
 
Pe lângă comoditatea construcției, jaluzelele cu lamele orizontale SELT au un avantaj incontestabil în fața altor modele – bogăția de soluții coloristice. Și diversitatea culorilor se referă nu numai la lamele, dar și la toate elementele de completare. Culorile plăcuței, a șnurului și a lesei repetă întocmai culorile lamelelor din aluminiu. Aceasta vă ajută să respectați o culoare anumită în interiorul casei Dvs.

  Jaluzelele orizontale de sistemul 25x25 (SELT) au un spectru de aplicare mai larg. Sunt la fel de comod de instalat și cu fixatorul de perete, și cu cel de tavan. Această proprietate a jaluzelelor permite ca acestea să fie instalate în orice goluri și geamuri.

 

  Expertii recomanda:

  • înainte să cumpărați jaluzele orizontale de sistemul SELT, folosiți neapărat constructorul de interior. Astfel veți putea „ajusta” toate variantele de culori de jaluzele la interiorul Dvs.;
  • efectuați obligatoriu măsurătorile precise la construcțiile geamurilor și ale balcoanelor. Pentru aceasta, este mai bine să apelați la serviciile specialiștilor;
  • efectuând comanda, specificați neapărat din care parte ați dori să plasați șnurul de dirijare.
Întreținerea jaluzelelor orizontale de sistemul SELT
 
   În acest model, cornișa de sus și cea de jos sunt executate din oțel, astfel, trebuie evitat contactul cornișelor cu detergenți agresivi, pentru ca la tăieturi să nu apară rugină. Dacă jaluzelele SELT trebuie spălate, ștergeți toate detaliile metalice până la uscat. Lamelele jaluzelelor orizontale sunt confecționate din aluminiu, nu se tem de procedurile cu apă. 
 
 
 

DORIM SĂ VĂ FACEM CASA FRUMOASĂ
ȘI NU ESTE NEAPĂRAT NEVOIE
SĂ CHELTUIȚI MULȚI BANI.